Weekje Frankrijk

Voordat het verhaal begint zal ik mij even voorstellen. Ik ben Emma, een 14 jarig meisje en mijn cup maat is B, maar ik heb wel een grote kont en nog en ben nog maagd. Nou ja, tot afgelopen zomer dan…

Ik ging met mijn ouders een weekje naar Frankrijk. Mijn ouders wilden perse met caravan en ik had liever naar een hotel gegaan maar ja. Toen ik helemaal wist dat we naar een camping gingen had ik gezeurd om een eigen tent. Omdat ik graag vinger en klaar kom op porno enzo en dat echt niet bij mijn ouders ga doen.

Nadat we waren aangekomen en alles klaar was gezet gingen we naar het zwembad. Ik trok mijn enigste meegenomen bikini aan en kwam er achter dat ik er een beetje uitgegroeid was. Mijn tepels prikte zowat door de stof en mijn kont viel bijna uit jet broekje. Mijn ouders zeiden er gek genoeg niks van en we liepen daarna met ze alle naar het zwembad.

In het zwembad keek ik een beetje naar de jongens met mijn vriendin die ik ondertussen had gemaakt. We zagen een jongen die erg gespierd was en met een flinke bobbel in zijn zwembroek. Ze vroeg aan mij of ik hem zou doen en ik dacht na ik zei: “ja, duh echt wel.” En toen zei ze dat ze moest gaan. Ik bleef nog even ik vond het wel geil om nog even naar die jongen te blijven kijken. Ik fantaseerde over hoe groot zijn pik zou zijn toen hij opeens voor me stond en heel flauw zei: “Leuke bikini hoor.” Ik werd helemaal rood en zei sarcastisch terug: “Leuke zwembroek hoor.” Hij stelde zich zelf voor, hij heette Manu en was 16 jaar. Hij kwam op mijn ligbed zitten en zo praatte we nog even. Op den duur zag ik dat hij een erectie had. Ik had wel gezien dat hij heel de tijd naar m’n borsten keek maar ik had niet verwacht dat hij er zo geil van werd. Toen ik zijn erectie zag werd ik zelf ook wel geil en wou hem nog steeds wel doen en zei tegen hem dat ik hem wel kon helpen als hij meekwam. Mijn ouders waren ondertussen al weg uit het zwembad ze gingen even naar de stad, maar ik wou niet mee.

Ik had Manu meegebracht naar mijn tent. En we gingen samen naar binnen het was een niet zo ruime 3 persoons tent, maar voor ons 2en groot genoeg. Er lag een 1 persoon luchtbedje in en daar op gingen we zitten. Het zwembad was vlak naast mijn plek dus hij had nog steeds een stijve. Ik zei: “Laat maar is zien hoe groot je probleem is.” En toen deed hij zijn zwembroek naar beneden. Zijn lul was echt best wel groot (19 cm schatte ik). Ik keek hem met een ondeugende blik aan en begon hem te pijpen. Ik wist helemaal niet hoe dat moest, ik had het wel eens gezien op een filmpje maar nooit zelf gedaan. Maar ik voelde Manu al heel snel klaarkomen. Ik slikte al zijn sperma door. Ondertussen was mijn eigen kutje ook aardig nat geworden en was het eindelijk mijn beurt. Ik ging liggen op het bed en deed mijn bikini top los. Manu trok mijn broekje naar beneden en begon me lekker te beffen. Hij likte vooral m’n clitje en later deed hij ook zijn tong naar binnen in mijn kut. Ik kwam echt bijna klaar en zei: “Ik kom ga door!!!”

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *