De bosneuker

Het was voorjaar, de tulpen en crocusjes stonden in bloei, evenals mijn sappig kutje.

Op de fiets toer ik, Lea, door de polder, gewapend met twee boterhammen en een pakje sigaretten, stop ik bij een bankje om te rusten en te eten. Ik heb de eerste hap nog in m’n mond als er een meneer naast me komt zitten en begint te praten. Op zich een knappe kerel en ik word een beetje geil van, als hij wat opschuift en zowat op m’n schoot zit.

Hij steekt ook een peuk op en legt een hand op mijn knie. Ik raak daar zo op gewonden door, dat ik voel dat m’n kutje er nat van wordt. Steeds verder voel ik zijn hand gaan, tot hij bij m’n kruis uitkomt en een vinger in m’n vagina stopt. Al pratend gaat hij rustig door, eerst aan m’n clitje, langzaam wrijft hij dan over m’n plassertje. Ik laat verschrikt en uit geiligheid wat plas lopen. Nog niks aan de hand, wat een ervaren hand is, want hij weet precies hoe hij me nog geiler kan maken.

Bij het laatste hapje van m’n broodje hou ik het niet meer en kreunend kom ik klaar met een vinger in m’n grotje van een wildvreemde man, die niet van plan is om te stoppen. Maar plots trekt hij zijn vinger terug als er in de verte twee oudjes aan komen lopen. Nog steeds zwijgt hij en trekt me op en leid me het bos in, waar toevallig ook weer zo’n bankje staat. M’n kutje loopt inmiddels over van het geil. Hij opent z’n gulp en komt een knots van een penis tevoorschijn, lang en dik.

Zwijgend trekt hij mijn slipje uit en zo zit ik in m’n blote kont naast een wild vreemde vent, met zijn pik uit zijn broek, zo stijf, kostelijk. Ik hoop dat hij mij gaat neuken, nou m’n gebed wordt ter plekke gehoord. En zonder één woord te spreken. Gaat hij wat onderuit zitten, zodat ik er zo op kan vallen. Dat hoef ik zelf niet te doen, hij pakt me om m’n middel vast en zet me als het ware boven op die harde paal. Diep voel ik dat het grote monster in me komen. Met kleine neuk beweginkjes, zit ik op z’n schoot en dan kom ik onvermijdelijk voor de tweede maal klaar en hij ook, want zijn zaad verwarmt mijn hele onderlichaam.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *