Mijn eerste biseksuele ervaring

Het was een hete vrijdag… Ik kwam van school en was erg uitgelaten vanwege het feit dat dit mijn laatste dag school was van het jaar! Het zonnetje scheen fel en het was heerlijk warm buien… Ik gooi mijn spullen bij aankomst in de hoek van de gang en loop zonder naar buiten te kijken door naar de achtertuin…. Wat ik daar zie laat gelijk mijn te pels hard worden en mijn heette poesje soppen…

Mijn vriendin Sandra zit in de tuin zonder kleren heerlijk met haar poesje te spelen… Helaas kan ik al niet meer doen alsof ik er niet ben en stiekem naar haar kijken. Verdwaasd van geilheid mompel ik iets en wil weer naar binnen lopen… Terwijl ik mijn voet over de drempel zet voel ik opeens 2 warme natte handen om mijn heupen en ik draai me weer om.

Sandra zoent mij op mijn mond en ze maakt me helemaal gek!! Ze gaat weer zitten op haar stoel met haar benen wijd en duwt mijn hoofd zachjes maar liefdevol naar beneden. Proef maar! schat zegt ze… Heel gretig begin ik haar heerlijke zoete doorweekte kutje te likken! Mmmm ga door roept ze! Ik neem haar clitje in mijn mond en begin er op te zuigen!

Ik zie dat haar dit helemaal gek maak en probeer ook zachtjes te bijten nu! Sandra kreunt niet meer zachtjes en laat duidelijk blijken dat zij dit lekker vind. Ik lik haar clitje verder en voor ik het weet voel ik haar geile sappen mijn mond in lopen en is zij klaargekomen!
Kom mee naar binnen zegt Sandra dan laat ik jou ook genieten! Al zoenend gaan we samen naar binnen , naar de bank… Op de bank aangekomen legt ze mij neer en kleed ze mij uit! Ben jij weleens door een vrouw geneukt? vraagt ze mij met n geile ondeugende blik in haar ogen… Ik bloos en zeg nee! Sandra gaat naar de kast en haalt daar een strap-on uit… Ze kijkt me aan en zegt…Eens moet de eerste keer zijn, zal ik hem omdoen?

Mmmm ik word al gek bij het idee! Neuk me Sandra asjeblieft ik ben zo geil! Sandra heeft de strap-on om en vraagt mij te gaan zitten op mijn knieeen met mijn kontje in de lucht. Terwijl zij lekker met mijn tepels en clitje speelde heeft ze me heerlijk geneukt met de voorbindpik! Ik heb het uitgeschreeuwt van genot! Ik was nog nooit zo lekker geneukt….

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *